Ons nieuwe digitale magazine, met interviews en artikelen over grootschalige opgravingen in o.a. Nieuwegein en Ooijen-Wanssum, een vliegtuigwrak in het IJsselmeer, de Cultuurhistorische waardenkaart Berkelland, een uniek onderzoek in het Thermenmuseum in Heerlen en meer!

>> Naar het online Magazine


Gebruikers van verouderde besturingssystemen op Smartphone of Tablet (zoals o.a. iPads en iPhones uit 2010 en eerder), kunnen mogelijk beter de PDF-versie bekijken.

Inhoud 2017-01

Swifterbanters in Nieuwegein; Cultuurhistorische Waardenkaart Berkelland; Berging van een bommenwerper in het Ijsselmeer; Vreedenborgh: vijf eeuwen funderingen; In de put met archeoloog Eric Norde in Ede; Opgraving in het Thermenmuseum Heerlen; Vuursteen spitten langs de Maas; ODILE en archeologie in de ‘cloud’; Atlantikwall-wandelroute in Noordwijk; Bodemrisicokaart met archeologie; AMZ langs de grote rivieren en meer!


RAAP-Magazine bestaat zowel op papier als digitaal online en als PDF.

Aanvragen en downloaden:

RAAP Magazine


RAAP Magazine
PDF downloaden >>
Gratis per post: Aanmelden >>
PDF per mail: Aanmelden >>

Eerdere RAAP Magazines

Eerdere uitgaven van het gratis RAAP-Magazine (voorheen RAAP Nieuwsbrief) kunt u (deels) online lezen, aanvragen of downloaden als PDF via deze link >>HOMEPAGE RAAP