RAAP België is gestart


Sinds 19 mei 2016 heeft RAAP ook een kantoor in België. Zaakvoerder van dit zusterbedrijf van RAAP is archeoloog Caroline Ryssaert. Vanuit het nieuwe kantoor in de Oost-Vlaamse gemeente Nazareth voert zij met haar team projecten uit in heel België.


RAAP is al geruime tijd met spraakmakende projecten actief in België. Dit gebeurde voorheen vanuit het regiokantoor Zuid-Nederland in Weert. Met het nieuwe kantoor in Nazareth, vlak onder Gent, is nu heel Vlaanderen goed bereikbaar. De erkende archeologen van RAAP België bieden expertise en ondersteuning op het vlak van archeologie, landschappelijk en bouwkundig erfgoed. Zij staan eveneens klaar om opdrachtgevers door de nieuwe procedures voor archeologisch onderzoek te loodsen.


Belgie_03.jpg


De Belgische zaakwaarnemer Caroline Ryssaert is een zeer ervaren archeoloog. Zij studeerde archeologie aan de universiteit in Gent en was tot voor kort zaakvoerder van haar eigen onderzoeks- en adviesbureau ODIN. Daarmee heeft zij veel expertise opgebouwd tijdens tal van archeologische projecten in Vlaanderen, zowel bureauonderzoeken als boorprospecties en opgravingen.


Alle producten en diensten die RAAP in Nederland uitvoert, worden ook door RAAP België aangeboden. Uiteraard volgens de daar geldende normen en taalgebruik, met kennis van zaken over zowel archeologie, cultuurhistorie als bijvoorbeeld ruimtelijke ordening. Ook verzorgt RAAP België de archeologienota, die vanaf 1 juni 2016 bij de aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning of verkavelingsvergunning gevoegd moet worden.

Website RAAP België: www.raap.be


Contact:

RAAP België
Steenweg Deinze 72
9810 Nazareth
Telefoon: (+32) 0498 441 699
E-mail: raap@raap.be
Website: www.raap.be


MEER WETEN


RAAP België
Steenweg Deinze 72
9810 Nazareth
Telefoon: (+32) 0498 441 699
E-mail: raap@raap.be
Website: www.raap.be