INFRA | GWW

Waar een nieuwe weg, riolering of tunnel komt, is graafwerk nodig. De bodem zal verstoord raken. Daarom kunt u bij infrastructurele projecten en werkzaamheden voor grond-, weg- en waterbouw te maken krijgen met archeologisch onderzoek. Bijvoorbeeld als u een omgevingsvergunning aanvraagt.

Of een archeologisch onderzoek verplicht is, bepaalt de overheid. Het is wel raadzaam om het onderzoek tijdig uit te laten voeren. Dat kan u tijd en kosten besparen. RAAP heeft veel ervaring met infra begeleidingen. Het betekent veelal werken onder tijdsdruk met eventueel extra veiligheidsmaatregelen. Goede afstemming met de civiele uitvoerder is daarbij natuurlijk cruciaal.


RAAP is volledig gecertificeerd om het archeologisch onderzoek voor u uit te voeren. Al onze medewerkers bij begeleidingen zijn in het bezit van het VCA-certificaat en indien nodig OOO-basis. Door onze vergaande veldautomatisering kunnen we bovendien een hoge dagproductie halen.

Relevante diensten: 

 

Contact | Offerte

Wilt u advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met de RAAP-vestiging in uw regio, of vul het offerteformulier in.