Publiek | inrichting

Publiek


Bij RAAP kijken we graag door het maaiveld heen. Naar vondsten, sporen en hun samenhang met het vroegere landschap, wonderlijk gelaagd en vol verhalen. We helpen u om de geschiedenis van een plek te betrekken bij de inrichting. Dat spreekt niet alleen bewoners aan, maar ook bedrijven en toeristen.

Open dagen op opgravingen van RAAP trekken vaak veel bezoekers. Maar ook met een expo, folder of filmpje, of door mensen mee te laten graven, betrekken we het publiek bij uw project. Dat levert draagvlak op voor het erfgoed én goede PR voor uw project. Wij helpen u graag met publieksbereik.

Voor de ruimtelijke inrichting kan erfgoed een mooie inspiratiebron zijn. Door erfgoed te behouden en in te passen in de nieuwe architectuur, beplanting of ruimtelijke uitleg, voeg je een extra dimensie toe. Bovendien verhoogt dat de kwaliteit van de leefomgeving. Contact ons voor advies of kijk hier voor inspiratie.

Relevante diensten:

  

Contact | Offerte

Wilt u advies of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met de RAAP-vestiging in uw regio, of vul het offerteformulier in.