RAAP Magazine verschijnt 2x per jaar en staat vol artikelen, interviews en nieuws over onze archeologische en cultuurhistorische projecten. Het magazine bestaat zowel op papier als online en als PDF.


Inhoud 2020-01

In dit nummer begraafplaatsreconstructie met hulp van geofysisch onderzoek, opgravingen in Eindhoven waar een deel van het stadskasteel werd gevonden, booronderzoek naar kasteel de Engelenburg in Herwijnen, een interview met Dees Melsen van de gemeente Rucphen over de vervangen verwachtingskaart, een dubbelinterview met twee Vlaamse archeologen over een opgegraven aapje in Sint-Lievens-Houtem, artikelen over oorlogsrelicten in het Bergherbos, de inpassing van molenplaats De Vlinder in Rijnsburg, twee Duitse radiotorens in Crescent Park Harderwijk, een Citizen Science opgraving in Ede Reehorst en onderzoek voor de RCE naar de bescherming en kwetsbaarheid van archeologische rijksmonumenten.

Aanvragen, aan- en afmelden:

Heeft u interesse in het (gratis) RAAP-magazine? Vraag het aan via onderstaand formulier. Daar kunt u zich ook op de verzendlijst laten plaatsen. Afmelden kan eveneens via het informatieformulier, of door een e-mail te sturen naar raap@raap.nl

Aan- of afmelden Magazine