RAAP OPEX gaat van start!

RAAP heeft haar diensten uitgebreid en is gestart met een nieuw bedrijf gericht op het opsporen van ontplofbare oorlogsresten: RAAP OPEX, een afkorting van OPsporing EXplosieven. Waar archeologen onderzoek doen naar oorlogsresten uit de Tweede Wereldoorlog, worden ook explosieven uit die tijd opgespoord. Twee werkvelden die elkaar dan ook regelmatig tegenkomen op projecten. Met een eigen team van deskundigen op het gebied van ontplofbare oorlogsresten zijn beide onderzoeken vanaf de beginfase veel beter op elkaar af te stemmen en efficiënt te combineren.

RAAP-OPEX-opsporing-explosieven

RAAP OPEX heeft de modernste technieken en gecertificeerde deskundigen in huis om ontplofbare oorlogsresten op te sporen. Deze explosieven kunnen gevaarlijk zijn, zowel voor mensen die grondwerkzaamheden moeten uitvoeren als voor omwonenden of voorbijgangers. Het opsporen ervan is dan ook specialistisch werk en wordt geheel afgestemd op de werkzaamheden en situatie ter plekke.

Met deze vorm van bodemonderzoek helpen wij opdrachtgevers een veilige (werk)omgeving te creëren. Een mooie service erbij voor onze vele opdrachtgevers.

Kijk voor meer informatie op de website van RAAP OPEX: https://www.raap-opex.nl